Bemutatkozás

Dr. Magyar Dominika vagyok, gyermek- és felnőtt fogszabályozó szakorvos.

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem.  A fogorvosi diploma után a Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján helyezkedtem el, ahol a rezidensi éveimet töltöttem.

A pácienskezelés mellett részt vettem a magyar és külföldi hallgatók oktatásában, tudományos munkák végzésében.

A fogszabályozási szakvizsga megszerzését követően az egyetem Doktori Iskolájába nyertem ösztöndíjat, ahol jelenleg is kutatómunkát folytatok hasadékkkal (nyúlajak, farkastorok) született páciensek fogszabályozó kezelése témában.

Azt gondolom, a hosszútávú sikeres eredmény és a pácienseim elégedettsége csakis úgy érhető el, ha folyamatosan bővítem szaktudásomat, megismerem a legújabb technikákat, eszközöket, kritikával tekintek a munkámra. Emiatt rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, gyakorlati kurzusokon, konferenciákon, itthon és külföldön egyaránt.

Szeretem a szakmámat. Öröm látni kezelés közben a lelkesedést a pácienseim arcán, a közös munkánk végén pedig a magabiztos és felszabadult mosolyt. Többé nem kell szégyellni, takargatni, az új mosolyhoz egy más életminőség társul, mert hiszem, …
“Minden egy mosollyal kezdődik!”

A fogszabályozás nem csupán a fogak sorba rendezése, hanem tökéletes esztétika, ideális rágófunkció és harmonikus arcprofil együttese. Ezeket a célokat tűzzük ki közösen a pácienseimmel, figyelembe véve az egyéni kívánságokat és élethelyzeteket, hiszen a fogszabályozót nem az orvos, hanem a páciens viseli. A technikai kivitelezéshez igyekszem professzionális munkát nyújtani a legmodernebb készülékek és technikák alkalmazásával, hogy maximálisan megoldást találjunk a problémájára.

Munkám során kiemelkedően fontosnak tartom a jó kommunikációt és a megfelelő tájékoztatást. Szeretem, ha pácienseim tudják, mi-miért-hogyan történik a kezelés során, így motiváltabban sokkal izgalmasabb és eredményesebb lehet a fogszabályozás. Bátran lehet kérdezni, a kezelések barátságos környezetben, oldott hangulatban telnek.

Angolul és németül beszélek.

Szeretettel várlak rendelőmben!

%d blogger ezt szereti: