Árlista

Rendelőmben a kezeléseket a lehető legnagyobb gondossággal végzem, a pácienst a kezelés minden lépéséről tájékoztatva. Az állapotfelmérő konzultációt követően elvégezzük a diagnosztikát – fotókat, digitális scan-t, szükség esetén röntgeneket készítünk – , ezután személyre szabott kezelési tervet állítunk fel, mely tartalmazza a kiválasztott készülék tipusát, a kezelés előre becsült idejét és árát. 

Mivel a fogszabályozás általában 6-24 hónapig is eltart, így természetesen lehetőséget biztosítok a részletekben történő fizetésre, hogy anyagi akadálya ne legyen a megálmodott, szép mosolynak.  

A gondos vizsgálat és a diagnosztikai eljárások kiértékelése után speciális, szakmai szempontokat figyelembe véve adok egyénre szabott árajánlatot. 

A konzultáció díja 10.000. – Ft
A digitális scan, fotók, tervezés díja 35.000. – Ft

Mindent megteszek annak érdekében, hogy mindenkinek a számára legideálisabb időpontot adjam. Éppen ezért szeretnélek kérni, hogy ha nem tudsz eljönni az időpontodra, azt 24 órával előtte mindenképp jelezd felém, hogy ideálisan tudjam szervezni a napot. Amennyiben ezt elmulasztod, 5000 Ft készenléti díjat számolok föl.

Bármelyik kezelés fizethető akár részletekben is!

%d blogger ezt szereti: